Over ons

Cover2Day is de specialist op het gebied van telecom en tablet accessoires en richt zich uitsluitend op ICT en telecom resellers. Met ruim 6000 producten hebben we altijd de nieuwste hoezen en accessoires in huis. Het assortiment bestaat uit white label producten en uit meer dan 30 verschillende merken. Met een gebruiksvriendelijke webshop en mogelijkheid tot diverse data koppelingen bieden we jou een complete oplossing.

Dankzij ons grote netwerk van fabrikanten en leveranciers kunnen we altijd een passende oplossing bieden. Wij zijn een klein, jong, gedreven en enthousiast team en staan ook graag voor je klaar!

Wat je van ons mag verwachten:Altijd de nieuwste toestellen
Wij streven er naar om altijd de accessoires voor de nieuwste toestellen te kunnen bieden. In veel gevallen hebben wij de accessoires al in voorraad voordat de smartphone of tablet in de winkel ligt. 


 

 

 

 

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact is vooral voor ons en de ondernemers erg belangrijk. De Eén telefoontje en het is geregeld mentaliteit. Wanneer je belt kunnen we direct de order handmatig aanmaken en direct verzenden. We streven naar 100% telefonische bereikbaarheid op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur.Gezonde Prijs-Kwaliteit verhouding
De kwaliteit van onze producten is goed. Hier mag je vanuit gaan. Doordat dat we vaak "minder" bekende merken aanbieden weten we zeer goede marges te creëren voor onze klanten. Leverbelofte
Alle producten worden geleverd uit eigen voorraad. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld wordt dezelfde dag nog verzonden. Hierdoor kunnen we beloven “Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen op de zaak of bij de klant”. Alle orders zijn voorzien van een track en trace code zodat je precies weet waar je bestelling is en wanneer deze wordt afgeleverd. Orders wordt gratis verzonden vanaf €50,- excl btw.

 

 

Dropshipping
Dropshipping, oftewel Direct Shipment. Wij kunnen producten direct bij je (eind)klant afleveren. Wij verzenden de producten in blanco labels op de verpakking met een blanco pakbon. Hierdoor is het voor de klant niet te achterhalen wie de afzender is. Dit biedt de mogelijkheid om bestellingen direct aan de (eind)klant te zenden. Het is niet mogelijk om het logo en adresgegevens van de wederverkoper op de pakbon en label te printen.

Product niet goed? Gratis retourneren
Producten onverwacht niet naar wens? Geen probleem!, je mag je product(en) gratis retourneren tot 30 dagen na afleverdatum. Neem vooraf contact op met onze klantenservice.

 

 

 

 

 

Binnenkort beschikbaar:
Een dagelijkse feed met de nieuwste productdata, professionele productfoto's, prijzen en voorraad. Via een productfeed kunnen diverse (web)shops gekoppeld worden aan ons voorraadsysteem. Dit biedt wederverkopers de mogelijkheid om hun assortiment uit te breiden en alleen producten te tonen die daadwerkelijk kunnen in voorraad zijn. Via een productfeed kunnen de producten worden geïmporteerd. De productfeed is beschikbaar in een .csv en .xml bestand.  

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »