Menu
EUR
  • Altijd de nieuwste accessoires voor tablets en telefoons
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,- (excl btw)
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Disclaimer

Gebruik van de website https://www.cover2day.nl en/of een product datafeed betekent dat u deze disclaimer accepteert.

Aan de afbeeldingen en de omschrijvingen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Cover2day streeft naar een zo actueel mogelijke website en product datafeeds. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website en/of in een product datafeed onvolledig en/of onjuist zijn dan kan Cover2day daarvoor en voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende inhoud geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Cover2day is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de webpagina en/of een actuele product datafeed.

Cover2day mag de webpagina en/of een product datafeed naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving en is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Het is derden niet toegestaan inloggegevens van de website en/of datafeed door te geven. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina en/of product datafeeds of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina gebruikt en/of verzendt.

Cover2day behoudt zich het recht voor om u, zonder voorafgaande kennisgeving, de toestemming te ontzeggen de webpagina en/of een product datafeed te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website worden aangeboden gebruik te maken. In aansluiting daarop is het voor Cover2day toegestaan de toegang tot de webpagina en de product feed, te monitoren.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »